små förändringar

Självklart ska jag få en av mina vill-vara-ensam-dagar komma just idag. Jag känner inte för att göra någonting, bara gå runder i mina myskläder, det vill säga Antons siden kallingar och en stor mjukiströja. Helst ska jag ligga under täcket med en bra bok och lite lugn musik i bakgrunden. Skärpning Emelie! Men jag hatar känslan.

Snart ska jag ner till ica, köpa hårfärg. Kunde gjort det igår, men blev idag istället. Vet inte vilken färg än, om jag ska ha slingor i eller om jag ska färga det i en färg. Vi får se hur det blir, jag älskar att göra små enkla förändringar med mig själv. Det är dom man uppskattar mest.

Nyårsafton

När jag var liten hyrde vi alltid filmer till mig, syster och de barnen som var hos oss och firade. Filmerna skulle hålla oss sysselsatta fram till 12, då raketerna skulle smälla. Det var mysigt och vi hade mycket godis och humöret var på topp. Jag kan sakna det, att vara liten. Bekymmer var ingenting man funderade över och det mesta var bra faktiskt.

Idag, många år senare än filmtittandet hela kvällen, ska jag fira med Anton, Filip och hans flickvän Malin. Äta tacos och ha det mysigt. Jag har aldrig varit fest-tjejen även om det är jätte roligt att gå på fest, men att vara hemma och mysa är mer Emelie. Och jag ska göra det jag vill, inte tvärtom. Jag hoppas på en bra kväll.

året som gått.

Jag kan självklart inte sova, har inte provat för den delen heller. Min överläpp svider som i i hellskotta, och åååh. där uppe ni vet? Ni vet när man var liten och slickade sig på överläppen, precis där svider det och gjort hela dagen. Därför kan jag inte sova. ;) Så tänkte köra ett  "året som gott " .

Januari

Ja, vad hände i Januari?  Jag är duktig på att förtränga och glömma bort, både bra och dålig egenskap.

Februari

Fortfarande ganska segt... Måste varit någon gång i denna månaden som jag fick en kick och ville bli ljusare, mer blond med andra ord. Det sägs ju att man ska visa sitt rätta jag ;) Haha!
Umgicks mycket med My och Emma, sportlovet spenderades mycket med dom och vi hade åra träffar där vi lagade mat. Tacopaj och karibisk köttfärssås satt fint i magen.

Mars

Tror det var nu jag och syster åkte upp till Stockholm för att hälsa på vår kära fader. Blev besök i gamla stan, var med på invigningen av ett köpcenter i Vällingby, K någonting. Återkommer men namnet. häfitigt om ni frågar mig.  Minns att jag blev sjuk och gick runder och frös i gamla stan medans fadern och sis var äckligt glada, medans jag frös.....

 Jag och Jonna vid Drottningholm.

April

Jonnas konfirmation och träffade kusinerna som jag inte hade träffat på en hel evighet.

 Kusinerna på pappas sida

Maj

Perstorps festivalen. Full och glad med Suff vad jag kan minnas.

Juni

Fick våra 1000 kr från skolan och handlade mycket mat och då menar jag mycket mat. Vattenmelon för 101 kr. Det ni! Badade i Emmas pool, grillade och snackade en massa. Hel mysigt! Skolavslutning,
Jag fyllde även 17 år, onödigt år, ge mig 18 nu! Då får Emelie, 08:an se upp. Eller hur gumman ;)

 My och jag på skolavslutningen i ettan.

Juli

Havet och råbocka - Emma med andra ord. Mycket tid tillbringades med denna kvinnan.
Åkte upp till Stockholm utan sis. Besökte Järvsö och det är där man verkligen kan koppla av. Åkte båt, badade tunna, badade i ljusnan, åt mat på den mysiga resturangen och det var en tid då jag behövde läkas som mest. Åkte tillbaka till Stockholm för att tillbringa mina sista dagar där, blev Gröna lund med tessan, shopping. Stod även modell för Björne. Finfina bilder fick vi :)

Blev även ett besök på Öland - Böda sand med familjen Svensson x3 (?) och en massa andra. Vi var ett härligt gäng som hade fotbolls/minigolfstuneringar och 2 bad dagar av 7 är inte illa, ;)
Syster fyllde år och åkte till Mallis i två veckor, saknad? jaaa! 

Tog även kontakt med Kenny igen. Helsingborgsfestivalen. Retro började även besökas flitigt av oss svenskar.

Det  var nu allt var underbart och livet lekte.

 jag som modell till björne

 böda sand

 en av alla gångerna på retro. amalia och jag.

Augusti

Träffade Anton för första gången på Klippan festen. Intressant kväll. Sov över hemma hos Emelie och Emma åkte hem på tok för tidigt båda kvällarna för det var jobb som gällde. Min jobbnarkoman ;) Vid denna tiden var jag brun som en pepparkaka ( nästan i alla fall ) och Emma hade solat i Blekinge.

Började tvåan med ett glatt humör och ett steg närmare studenten.

 jag och emelie på klippan festen


 jag en sommarkväll i råbocka med emma.

September

Antar att Retro besöktes flitigt här också, Bror fyllde år och det var en relativt lugn månad. Praktiken tog start i slutet av September och....

Oktober

Slutade i slutet av Oktober.

Att festa på retro kändes lite b då jag och emma hade roligare på tåget in än där inne. Fått nog av danskarna töser?
Jag och Henkepenke började med våra tv kvällar och det hann ble många såna. Grey's och Gossip Girl var det som gällde.

November

Blev tillsammans med världens finaste, Anton ♥ lugn månad. Här började lärarna inse att det snart är jullov, fick mycket att göra i skolan. Stress var mitt andra namn.

Terminens första och enda  T3 fest.
En del besök på Banhof.

 jag och finaste


December

Firat jul och snart nyår. Lugn månad med mycket mys. 
Och ja, resten vet ni. :)  Snart nytt år.  

Nu ska jag sova, för nu har jag fått växtvärk ( tror jag iaf, får man det fast man slutat växa? haha )

andra har hundar att prata med ....

Jag har min Wilma och andarna som tycks hålla till här. Men det är en annan historia och ni skulle inte tro mig, men det borde ni. Sjukt häftigt. Det jag ville säga såhär, innan läggdags, är att wilmis är min bästa vän. Tje, hon må vara en kanin men en jävel på att lyssna och ställer inte dumma frågor tillbaka. Perfekt! Hon tycker om morötter lika mycket som hon tycker om mig.

( och det var väl f*n att jag missade att svara på anton's go'natt sms. men vi ses ju imorgon baby! )

Go'natt och jag ska unna mig en sovmorgon, på 2008's sista dag. Lyxigt va? Jag om någon förtjänar det. Ni skulle bara veta...


min göra lista, såhär i slutet av året.

I mitt lilla huvud har jag ständigt en liten att göra lista, jag skriver sällan ner den men nu känner jag att jag inte orkar ha den kvar i huvudet.

♦  klara av julafton och allt vad julen innebär. julstress, julhandla, m.m.

  städa hela lillhuset, något sådär noga.

städa och rensa i garderoben

♦ fira nyår med anton, fille och malin. heja 2009!

♦ varva ner och ta det lugnt. stress är inte bra för själen.

♦ fixa med allt inför skolan, hemprov i historia/ stor uppsats ska skrivas klar, ( annie, när ska vi träffas? ), öva på engelskan muntlig/skriva klart den skriftliga delen, sen är det säkert något mer som inte jag kommer ihåg nu.

♦ färga håret.

♦ bli av med allt det dära jobbiga som hänger över en som ett mörkt moln.

♣ fixa biljetter till Stockholm.  fixa med resa utomlands. jag vill, anton! ;)

snål är man allt.

Idag var det shopping som stod på min göra lista, hittade två kortare koftor, en var på rea, bh och trosa, vanlig enkel svart t-tröja, ni vet sån billig från H&M? , och lite annat smått och gott. Jag blir så snål när jag har pengar, funderar och tänker verkligen ut om jag behöver det. Oftast gör jag det, men hellre snål än att man slösar alla pengarna på något som inte är vettigt.  Jag struntade i att leta efter nyårsklänning, jag måste ha något i garderoben som fungerar. Tyvärr fungerar inte kameran idag, batterierna är slut men lägger in bilder senare på det jag köpt.

Tisdag

Imorse vaknade jag sju, och somnade runt tre tiden. Jag var döds trött men kunde inte sova, så Emma - din trötthet kan du inte ha glömt här. Jag har lite vett i huvudet och gick inte upp då, utan väntade i sängen till klockan blev runt nio. Ska snart in i stora huset och äta lite frukost, magen kurrar för fullt.

Idag är det shopping som gäller, med Emma såklart! Visar senare idag vad jag köpt och tänkte även göra en förändring på mig, inte stor men det får duga. Hörs sen!



Här är vi för lite mer än ett årsen.

go'natt

Ikväll har Emma varit här, låg i min stora säng och kollade tv. Precis som vanligt, åt godis också. Imorgon ska vi ut och shoppa, usch. ångrar lite att jag ska, jag hatar att trängas med folk och det slutar med att man lägger sakerna man har i handen och går ut från affären. Stress tycker vi inte om.

nej, nu ska nog lilla jag avsluta här och på msn, för nu kallar sängen. Inte sovit ensam på över en vecka, ska faktiskt bli skönt,  ( älskling, det är mysigt att sova med dig, misstolka inte! ) en stor 1.60 säng för mig själv. kan det bli bättre?


en bra vecka.

Jag har inte bloggat på snart en vecka och allvarlig talat har jag inte haft tid, eller jag har inte tagit mig tid till det.

under veckan som gått har jag firat jul, som firades hemma hos farmor och arne med pappa och syster. varit på busfabriken i helsingborg med anton och hans syster, hennes man och deras tre barn. super mysigt och jag och anton hade nog mer roligt än barnen. shoppat lite,  sen har jag bara haft det mysigt med anton, det gillar vi.  jag har även varit på banhof och dansade loss. det har med andra ord varit en bra vecka.

nu ikväll kommer emma hit, blir slappe precis som vanligt antar jag. jag är jätte förkyld och har ingen ork till att  göra något. imorgon blir det mer shopping. me like.

mys dag

nu sitter jag här, borde sovit för flera timmar sen - jag är dödstrött. spelar musik, min fina pojkvän har ju fixat högtalare till mig/ oss. gladis för det! spelar kanske lite för väl högt, men allt för att förska störa sis och hennes kompis. yes, är på rethumör och anton är inte här. det var ju synd kan man tänka.
idag har jag haft det mys med anton, fram till tre tiden. gjorde vid mig och tog tåget till åstorp för att sedan byta till buss, som skulle ta mig och emma till hyllinge. jag, emelie gustavsson har frivilligt,gått och sett några människor från idol. menar, nej. tänker inte ens gå in på det. men dom var bra, robin var bäst. kevin, hur kunde han vinna? antingen är jag döv eller så är resten av sverig, lite fusk är det ju att han varit med i maltas melodifestival. stort f på fusk.


imorgon ska jag ut och knuffas med en massa jobbiga svenskar, suck. jag har handlat två av sju julklappar. känner mig inte ett dugg lyckad detta året, men har mina anledningar och det är faktiskt okej. att få lite smått panik och ätas upp av magsår ( som jag faktiskt är påväg att få ) är lite av en emelie-grej. jag ska även sova hos anton efter väla och besök på lite andra ställen. mys!

på onsdag, självaste julafton ska jag, pappa och sis ner till malmö för att spendera eftermiddagen/ kvällen där. hos farmor och arne, som jag inte sett sen påskas. hur det där gick till vet jag knappt själv,mer än att vi inte har så bra kontakt med henne, men det sa sig själv. bättring på det inför 2009? tror det ska bli ett av mina många nyårslöften. efter farmor ska vi tillbaka till mamma,öppna hennes julklapp/ar. jag vet vad jag ska få redan och är helnöjd, lite tråkigt kanske men ja, så är det att bli vuxen.

på torsdag är det exakt 6 månader till jag blir 18. ( läs: fest ), som jag längtar och började räkna ner för tre månader sen. jag och emma har redan planerat lite, vi ska ut på fredan, min dag är på torsdagen så det blir perfect. längtar!

fredag är det paaaaaaaaaaaaaaaaartyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, banhof här kommer vi! se upp ;) , även shopping står på listan.

nu ska jag sova, så jag orkar imorgon. PUSS!


levt i en bubbla

Den senaste timmen har jag ägnat mig åt att ladda hem lite ny musik, tänkte bränna över dom på en skiva, högtalarna till datan är sönder. ska även ta mig en dusch och sen fixa mig. lägger in dagens outfit senare.

blicka framåt och inte bakåt.

Vilken natt det har varit, sovit i den nya sängen och har sovit som en gudinnan, med undantag från att jag vaknat stup i kvarten. anton åkte för ett tag sen, han skulle jobba. saknar han redan, det är sjukt.

idag kommer åsa, patrik och bror hit. mysigt! äta stek och byta julklappar. är det någon jag saknar så är det åsa och bror, från att ha levt tillsammans i flera år och bror har ju växt upp med mig och jonna, nej. jag saknar det faktiskt. vill helst inte tänka på det som varit. blicka framåt och inte bakåt, det ska bli mitt nya motto.

love

lite sura minner för jag skulle skriva detta inlägg.
men ville bara säga:
min pojke.  
tycker hans läppar och hans ögon, tycker om när han rör mig,
tycker om hans närhet. tycker om att ligga nära, och viska
fina ord i örat. tycker om att somna och vakna upp brevid honom,
min pojke. jag älskar att vara din. låt denna dröm aldrig få ett slut. ♥


nytt nytt nytt!

Jag har fått en ny säng, en dubbelsäng rättare sagt. Jätte mysigt och äntligen slipper jag och anton plåga våra stackars ryggar. Tack mamma och stefan! Så nu ikväll har vi satt upp dem och fixat på rummet.

Jag längtar till mellan dags rean, då ska det inhandlas nya kläder och framför allt, nya partyskor. De jag har nu är, på något konstigt sätt och jag skyller på alkoholen, hackiga i klacken och skavda. Vilket inte är snyggt. Och de är snea på grund av mina fossingar. Dax för nya med andra ord. Underkläder är också något jag behöver och tröjor. Egentligen en helt ny garderob, men vill inte få ångest så nämner bara ett få tal av allt det jag behöver.

Nu ska jag gå och pussa på anton som ligger i den nya sängen, me like.


en liten del av det nya.

Nu har jag gjort det igen. Och nej, jag har inte gjort någon dum-emelie-grej, sånt som bara jag kan lyckas göra. Utan jag
har startat en ny blogg. Tredje gången, för att vara exakt. Misslyckas jag med denna, ja, då slutar jag blogga eller så fortsätter jag. För en ny tänker jag då inte göra. Tyvärr kan ni inte gå in och läsa gamla inlägg från mina två andra bloggar, rensat alla inläggen och så, mest för att jag trodde att det skulle liva upp och få bort den där jobbiga med bloggen. Men icke. Det här är en liten del av det nya som jag kommer att förändra 2009, då kan man tänka sig varför jag börjar blogga nu, i slutet av 2008 istället för 2009, då det är ett nytt år. Jo, för jag måste få skriva av mig. Jag kan inte vänta med det, jag älskar att blogga. Det får mig att må bra helt enkelt.

Blogg designen är inte klar, jag ska fixa och trixa mer med den, för jag är långt ifrån nöjd även om den ser bra ut redan nu. Det är påväg mina vänner. Puss!

RSS 2.0