Torsdag

Lusten om att blogga har varit som bortlåst, dels för att jag inte vet vad jag ska skriva om riktigt och sen är det mycket i skolan just nu.

Idag var jag i skolan i cirka två timmar, kändes inte direkt lönt faktiskt, så slutade vid tolv och då tog jag och My bussen in till stan. Fikade och sprang runder i affärer, hittade en korallfärgad tunika typ, den är jätte fin. Och tänk den till en brun kropp - me like. Bild kommer senare.

paus

Nu har vi ätit tacos och nu väntas mys med familjen. Jonna och jag är hemma medans de andra hyr film - hoppas på några bra. Har även tagit fram mitt favvis godis, pimpim och så blev det en påse med bilar.

Funderar på att ta en liten mini-paus från bloggen. Tillbaka på måndag!

är jag trög?

Suttit med historian ett tag nu och förstår ingenting, wienkongress, krig här och där och imperialism. jo men visst, det behöver jag ju när jag ska säga åt en kvinna att hon kan krysta.... nu ska jag inte klaga, historia är roligt om man förstår och lyssnat på lektionerna. vilket jag inte gjort denna gången, med ett halvt öra ungefär. skyll dig själv emelie.

var även ute med mina syskon i snön en stund. tyvärr är det där magiska med snön borta och jag har börjat inse att jag börjar bli stor. ( 18 om 4 månader! ), lite sorgligt för dom var verkligen glada över att jag ville göra något med dom. men när min snögrotta rasade igen gav jag upp och dom fick fortsätta bygga själva.

Efterlängtade fredag!

Har sovit till ett pip:ande, det var så att min och syrrans hemtelefonen låg på mitt bord i mitt sovbord och tydligen ville den laddas... men har lyckats somna om flera gånger och tur är väl det! Dock sover jag inte länge, halv nio är max. Lite små tråkigt, då har man hela dagen framför sig och jag ska inte göra något speciellt idag heller faktiskt. Segt...

Fredag idag som sagt, vem kan ha missat det? Ikväll när mamma kommer hem ska vi ha mys och äta tacos. Är så trött på det, kanske tar mig ett skal eller något. Annars är jag en bröd-människa. Variation är bra. Ska även börja plugga till historian, vill inte vill inte! Måste köpa nya block också. Tråkigt att lägga pengar på sånt faktiskt.

facebook

Nu har jag skaffat facebook och det ska bli intressant och se hur detta går. fortsättning följer. haha!

lista



1. Lauren Condrad. Hur snygg är hon inte?



2. PimPim. Jag riktigt älskar det, mums. orginal ska det vara såklart.



3. Melissa Horn, jag fullkomligt älskar hennes röst!

4. Grey's anatomy. äntligen är serien tillbaka, jag kommer sitta klistrad vid tvn varje onsdag kl 21.00.



1.  Snö. När ska våren komma? Jag väntar.....

2. Blondinbella. Visst, hon har förvånat mig och hon har jobbat hårt för att vara där hon är idag men herregud, människan kan inte ens handla i en vanlig mataffär? Hur svårt är det egentligen? Kom ner på jorden, tack.

3. Bilddagboken. Min lillasyster på 10 år har nyss skaffat sig en, vad hände? Facebook nästa?

tävling

Jag är med i en en tävling hos tereze kirch  var med du också! tävlingen avslutas imorgon kl 18.00.


mat

just nu väntar jag på mat; hamburgare och pommes. jag är hungrig som ett djur.

bloglovin

Nu är jag medlem på bloglovin! :)
Följ min blogg med bloglovin

torsdag

Go'morgon, eller go'förmiddag ska jag nog säga. Jag har inte gjort något vettigt sen jag vaknade runt nio tiden. Har en fruktansvärd huvudvärk och min syster är sjuk. Tror också jag kommer åka på det, sorgligt nog. Men är hellre sjuk nu på lovet än nästa vecka, man har inte tid eller råd att vara sjuk. Man missar mycekt genom att vara borta en dag och det vill jag inte.

Idag ska jag bara ta det lugnt, stor städa på rummet tänkte jag, om jag orkar.

bakning på g

Idag har jag inte gjort någonting och skulle behvt pluggat historia. Dock lockade det mer med att bara mysa runder i älsklingens tjocktröja och bara slappa. Men imorgon blir det skärpning.

Tänkte gå och diska undan, mycket disk sen middagen och vår diskmaskin är sönder.. suck! Sen tänkte jag stöka till lite igen, tänkte baka något smaskigt. Men vet inte riktigt vad än, kanske typ frukostbullar eller något annat gott? Hoppas vi har allt hemma bara, har ingen lust att bege mig ut i detta vädret.

tandläkaren

Sitter och tittar på tv, dom gör mat och gud, jag är vrålhungrig! jag vet inte hur en människa kan stoppa i sig såhär mycket, men mat är gott. säger som jag sa till my igår " säg hej till min nya pojkvän" ( maten då ).

var hos tandis imorse, gick väl... sådär. måste sluta småäta och hemma är det ingen fara men i skolan.  vi har en kiosk på torget, som är ett samlingsplats typ. eller hur man ska förklara det, där är bord, datorer och kiosken då. men detta klarar jag!

H&M

Här är två par skor jag hittat hos H&M som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Bra pris på båda skorna, 298:- Jag tror det lutar åt de svarta paret, passar till allt men de bruna är också så fina...



Satt ihop kollaget själv.

Nya skor

 Tredje gången i rad jag drömmer om ett par nya, svarta, jätte höga skor... Någon försöker kanske tala om för mig att jag ska köpa det när jag får pengar!? Mycket som behövs handlas denna månaden och vet inte hur det ska räcka till faktiskt, ge mig mer pengar! Eller ett jobb ska jag nog säga....

Vad händer idag? Jag ska nog vara med My och Ronja, alltid lika skoj. . :) Tänkte även börja läxa igenom sidorna till provet vi har om exakt en vecka, mindre roligt men det är många sidor som ska fastna.


Dagens lista

Dagens humör - upp och ner, just nu ner.
Dagens klädsel - mjukisbrallor och älsklingens tjocktröja.
Dagens bästa - alla sms från anton och myset med mamma och philip.
Dagens saknad - Anton ♥
Dagens smink - har inte haft något smink på mig, väldigt skönt!
Dagens vill ha - min älskling brevid mig och få pussa ihjäl honom.
Dagens dröm - om min och antons lägenhet och om nya party-skor.
Dagens funderare - siesta 09.

mys med m & p

Man kan sammafatta min dag med läsning - djävulen bär prada och att försöka hitta något att tugga på. Lyckades bättre idag än igår ,kanske för min mage total vägrar just nu. uppsväld och gör ont så jag nästan gråter en skvätt. mm, jag har fått lov att gnälla lite idag, faktiskt. 

ikväll blir det mys med familjen annorlunda på tv3 nu kl 20.00 och med m & p. mamma och philip med andra ord, alla andra är borta, skönt att få vara själv med mamma när philip går och lägger sig.


Måndag

Jaha, nu är det lov på riktigt och jag vet inte vad veckan kommer bjuda på. Antagligen kommer jag gå runder här hemma och vara mer eller mindre osocial. Känner att jag måste röra på mig, så långa promenader kommer det bli. Funderar på att ta en runda på morgonen och en på kvällen, eller bara en gång. Nå, det har jag inte listat ut ännu.

Idag ska jag bara vara hemma, vad jag vet än i alla fall. Lillhuset skulle behövas städas, därav mitt rum. Har inte riktigt lust med det idag, när har man föresten lust att städa? haha.


jag börjar få lite ångest...

Igår åkte min sötnos iväg och sedan dess har vi skickat gulliga och jag-saknar-dig-jätte-mycket sms. Jag börjar få en känsla av att någon kommer ha tröttnat på det när han kommer tillbaka. Men, jag tycker om det. Han är det bästa jag har och det finaste. Älskade pojkvän.

Idag har jag gått runder i hans tjocktröja, som är påtok för stor för mig. Sjukt mysigt och jag känner mig jätte flottig, men vad gör det? Det är söndag och då får man lov att gå klädd såhär. Får dock lite ångest över att jag äter hela tiden och jag äter sånt jag inte tål, fy dig emelie! Måste verkligen skärpa mig, i skolan också. Mat-tanterna känner inte igen mig alla gånger och då är det busenkelt att smita förbi och ta den "vanliga" maten. Buse är jag allt ibland... Dock får magen ta hela smällen och har varit uppsväld hela veckan.  Ikväll blir det att jag tittar på Oth och Gossip girl som börjat igen, äntligen! Började visst förra söndagen men då var jag fullt upptagen med annat så glömde helt bort det.

sportlov

Jag vaknade tidigt trots att jag höll mig vaken hur länge som helst. Det brukar bli så, att man vaknar tidigare bara för att man får lov att sova hur länge som helst. suck! Suttit och tittat in flera bloggar nu i någon timme. Roligt och man får så mycket inspiration.

Nu ska jag fortsätta att läsa en bok jag lånade på biblioteket. Puss!


redan tisdag?

Visst är det lite små lustigt när man får en stämpel, och att den sedan inte stämmer? Jag har tydligen fått pluggis i pannan. Flera ser mig som en sådan och ja, vad ska man göra och säga? Detta stämmer självklart inte! Däremot tycker jag det är viktigt att man sköter skolan och gör jag en uppgift lämnar jag sällan in den halvdan. Jag tycker alltid att jag skriver för lite och skulle helst vilja se ett mvg/ vg innan jag hunnit lämna in uppgiften. Jag är fixerad vid att det måste vara bra, helst ska det vara bäst. Jag ska vara bäst. Och nu menar jag inte att jag ser ner på mina vänner, snarare tvärtom. Jag har helt enkelt för höga krav på mig själv och det fick jag redan i nian. Det var bra då, då jag har jobbat mig upp till där jag är idag, jag var där innan också men insåg det inte förens en lärare idiotförklarade mig. När hon sa sina ord, kände jag mig värdelös men använde min ilska för att visa att den satans kärringen ( ursäkta!) hade fel. Och visst hade hon det.

Nu när jag sitter här med en op-uppgift blir jag hetsig och nära till gråten. Jag tycker inte det är bra och det räcker inte. Jag blir så fruktansvärt trött på mig själv, det är inte mycket med mig själv som jag tycker illa om - men det här tar priset. Att ha för höga krav på sig själv suger faktiskt.


lördag

idag är det lördag och jag ska få träffa min anton. det är det bästa på hela veckan, att få somna brevid honom, vakna och se honom ligga vid sidan om en. få prata om allt mellan himmel och jord och sen få massor av pussar! det blir kränge också, är sjukt godissugen.

nu ska jag ta mig en dusch och försöka få bort mina svullna ögon,s en ska jag ring och väcka min man. det ser dock svårt hur, förskt ett ex antal gånger redan.

dagens outfit

Det blir en suddig dagens men man ser i alla fall vad jag har på mig:






♦ gamla och slitna jeans - h&m
♦ en stor vit tröja - gina
♦ halsband - ur och penn? 

brukar inte ha byxorna uppvekna så heller, har det så endast för att jag hade mina bruna stövlar till. 

mys med mina tjejer.

Veckan har rusat förbi och det är fredag igen, redan tänkte jag imorse!? Dagen i skolan har varit sådär, klarade av att vara själv på privat - jag har konstiga ideer för mig. och på engelskan fick jag knappt fram ett ljud och blev tillsagd av läraren, att såhär kan det inte fortsätta. jahapp, så ligger det till.

nu ska jag ägna några timmar åt att städa, tjejerna i klassen kommer ikväll. tyvärr kommer bara tre stycken hit, så vi blir fyra. men det gör ingenting - det bli skoj endå! jag vill att min älskling ska komma till mig senare ikväll, lillsyrran ska inte sova hemma och jag börjar bli rädd för att sova ensam. dock är jag inte ensam men kan ine kommunicera med dom och det blir bara jobbigt och obehagligt. vi får se vad som händer. :)


Torsdag

Vaknade tidig imorse och såg att det snöade ute. Roligt tänkte jag som har feber och fryser röven av mig inomhus, vad kommer jag då göra utomhus? Njeee, har satt på mig strumpbyxor under jeansen, vanliga strumpor och såna höga knä strumpor - nu kan jag inte frysa. Min fina, vita, mysiga tröja med stor krage åkte också fram. Är inget stor fan av just denna  tröjan men idag passar den perfekt. Varm och skön. Har dock en känsla av att jag kommer frysa endå. suck!

Bytade nyss ut tröjan med stor krage mot systers ljusrosa kofta från gina och ett vitt linne under. det blev för varmt, hoppas nu hon inte dödar mig bara, äsch. får säga att hon får låna något av mig. vad som. :)

nu ska jag packa det sista och sen cykla till stationen, ska cykla lite tidigare än vanligt för det är ju snö ute, vet inte hur det ser ut när man kommer närmare byn, kanske är dom ute och skottar bort snön? 

RSS 2.0