Ny adress

Då det hänt en del saker i mitt liv som gjort att jag tappat en bit av mig själv, fått ett hål i själen, i samband med det bestämde jag mig för att göra en ny blogg, ungefär som en ny start. Det har inte varit lätt och är det inte än, långt ifrån. Har inte haft blogg lust men här har ni i alla fall min nya blogg, den är så gott som färdig med design osv, bara små saker som ska läggas in osv.

http://cederhall.blogg.se/

ny blogg.

Kommer ej att skriva här mera då denna blogg innehåller en massa skit och mitt nya liv börjar idag. Vill ni ha den nya adressen är det bara att skriva en kommentar, kommer att titta då och då men ej skriva. Kram

student sen utgång

Sitter här, ska strax hoppa in i duschen, hårinpackning, raka benen och sedan fixa naglar, hår och smink. Det är mycket som ska hinnas med och tiden bara rullar på. Ska ta tåget vid ett in till Hässleholm, där möter pappa oss och vid halv tre springer Alexander ut. Tänk vi har blivit så stora så att vi tar studenten, min tur nästa år, därefter Stoffe och sedan syster Jonna. Tiden går alldeles för fort, men skönt att bli mer vuxen. Ännu ett steg in i vuxen världen. Efter studenten och att vi ätit där osv, ska mamma komma och hämta mig/ oss och sen blir det utgång. Paaaaarty Paaarty, uppdaterar när jag kan. :) Puss!

Torsdag

Gomorgon kära läsare!

Idag  börjar jag halv elva, satte klockan på lite över nio men vaknar nu, A ligger fortfarande och sover, han kunde somna om - lyx tycker jag. Men skönt att få sitta här ensam, spela musik och ska snart gå och duscha. Jag vet inte riktigt hu vädret är, det är soligt, blåser lite och är väl runt  grader. Ska man satsa på shorts idag? Grymt trött på mina jeans, blir för varm och klibbt och hmm... den tål att tänkas på.

Igå var jag, Emma och Jass på familia och shoppade loss, åt på donkan och en liten kjol fick följa med mig hem. En svart från gina tricot. Tror det kostade runt 200:-, lägger in bild på den senare när jag kommer hem, fotade även gårdagens outfit en hann inte blogga igår så får ockå lägga in den och dagens oufit idag. Nu ska jag  hoppa in i duschen och  sen fixa mig lite, skönt att man har tid på sig så behöver man inte stressa.
 
Ha en bra dag,, puss!


let go

På torsdag har jag min allra sista idrottslektion någonsin, 12 år med idrott och snart är det bara en enda lektion kvar. Dock har jag nog missat närmare 10 lektion på grund av min körtelfeber men det får gå, kan ju inte hjälpa det. Men känslan är så underbar. Dock kommer jag börja träna lite på egen hand, ut och gå osv.. Borde gör det redan nu men känner inte för det, motivationen är lika med noll. Kanske ska ta på mig gympadojorna och gå en liten runda med bra musik i örat redan nu? Känslan efter åt är ju så härlig, helt sjukt  bra. Eller så kryper jag ner i sängen med sis som är sjuk, och ägnar henne lite tid? Snacka lite och så, tror jag gör det sist nämnda och tar rundan imorgon.

vaaaarmt

Dagen började bra men när jag kom till skolan brakade helvetet loss, min lärare anklagar mig för att jag skrivit av mitt arbete osv ... gubb jävel.. arg blev jag, så började böla av ilska... jag skulle aldrig ens få för mig att skriva ner något i handet till ett prov osv, varför skulle jag då fuska på ett inlämningsarbete? sjuka i huvudet är op lärarna i klippan.

åkte sedan till stranden för resten av op lektionerna var inställda, mysigt men varmt.. . 

Vilken underbar dag...

Jag känner på mig att detta kommer bli en underbar dag och jag känner mig som en ny människa, all skit måste jag lägga bakom mig och sluta älta det som hänt. Gjort är gjort och kan inte göras ogjort. Så är det bara och det är ganska sjävklart. Jag har mått dåligt till och från, mest till, hela tvåan och nu är det två veckor kvar, tänker minsann ta igen all denna tid och bara leva. Måste säga att dessa två sista helgerna har varit toppen, tihi. I lööööve my life!

Idag är det måndag och jag kommer nog få många skratt idag. Linda linda linda, var är du? jag ser inte dig!!! haha, bara vi som var på denises fest i fredags som fattar, jisus. Vi var som galna, me like. Veckan bjuder på en del festligheter och det gillar vi, jag är gjord för att få vara igång och helst ska det vara mycket att göra och stressigt, det är då jag på något sätt mår som bäst. Någon som känner likadant?

Veckans planer:

- Idag ska jag bara njuta av livet.
-  Gå på min kusins student på fredag,
- T3, utsparken, efter studenten
- Hitta nya ballerina skor
- Och även en ny party klänning
- Umgås med min   fin fina pojkvän och med mina härliga vänner
- Träffa pappa

Nu måste jag gå, annars hinner jag aldrig och måste få upp A ur sängen - det är ju han som kör!


RSS 2.0