början på ett liv utan ångest

Hade en lektion idag, tidigt imorse. Kändes inte sådär jätte lönt att gå dit för vi fick tillbaka ett prov och en inlämning, som för förövrigt hade missförstått lite grann och blev därför inte godkänd på den uppgiten. men sån är livet, jag strävar eftet att  nå den höga ribban jag lagt för mig själv, men måste samtidigt lära mig att acceptera att jag kan misslyckas - att det är okej och mänskligt att göra det. Jag fick ångest när jag såg det, allt stannade och jag skulle kunna gråtit, men jag gjorde det inte! Tänkte att det inte hela världen och ett godkänt i den kursen är väl helt okej, jag fattar inte jätte mycket, inte engagerat mig som jag borde osv. Därav mitt betyg, så är det ju,lägger man inte ner tid i arbetet blir heller inte resultatet bra. Men genom att tänka positivt så minskade min ångest på att vara "perfekt"  mycket och just nu mår jag hyffsat bra. Låter kanske fånigt dethära, men jag mår fruktansvärt dåligt över att hela tiden försöka nå den höga ribban. Dax att sänka den en aning.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och ta mig en lång varm dusch. Tänkte även ta och sätta i en hårinpackning, raka benen osv, för ikväll bär det av till en klasskompis för att fira hennes 19 årsdag! Grattis Denisé! Sen ska jag även hitta något att ha på mig och håret ska jag prova att locka, därför jag börjar så tidigt med att göra vid mig, ifall jag skulle behöva göra om håret så har jag tid till det utan att bli ihjäl stressad. Hörs senare! Puss!


Hårinpackningen jag använder, kommer från Nivea och heter Color protection.
Kostar runt 50 lappen skulle jag tro.


Kommentarer
Skrivit av: Nakenhunden

Vilket sammmanträffande, jag provade den för första gången idag! :)Händer mer i helgen?

Kramar

2009-05-29 @ 13:38:48
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Skrivit av: Johanna

Vill du ha fler besökare till din blogg? Det kan inte bli lättare än att trycka på länken här http://www.viraltrafik.se/?joffeMin blogg fick massor nya besökare på det här sättet!

2009-05-29 @ 18:14:41
URL: http://joffifee.blogg.se/
Skrivit av: Alexandra

Känner igen mig extremt mycket i den där ångesten. Jag har alltid jättehöga krav på mig själv och har mått jättedåligt nu när jag haft mycket att göra i skolan!

2009-05-29 @ 23:17:30
URL: http://strandal.blogg.se/
Skrivit av: sierra

hej, fin blogg :)

föj gärna min & kommentera ! <3

2009-05-30 @ 08:59:00
URL: http://sierrathompson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?

Lätta på ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0