paaaaarty ikväll!

sitter här, ensam i huset och lyssnar på musik. skönt att få vara ensam på morgonen, älskar det. sa inte göra vid mig något speciellt idag, känner dels inte för att sminka mig och så, blir kanske mascara så jag inte ser allt för död ut. sen är det för att jag vill spara det till senare idag, paaarty ikväll ju! dock blev det långt ifrån som jag tänk, blä på det. menmen! :)

FAN har ju inte alls sovmorgon idag. hahaha roligt ju, menmen. sånt händer väl alla någon gång. :) nu ska jag fortsätta mysa runder fram till bussen går, :)

kvar i något jag lämnat

melissa horn har spelats i mina hörlurar hela dagen. skolan var helt okej, känns inte som vi har några riktiga lektioner längre, mest slappe. men det är helt okej det också, det finns ju några lärare som plågar en med en massa jobbiga och svåra uppgifter, vissa känns totalt hopplösa.

i stan innan idag köpte jag lite smink och en kort "jacka" från gina, 99kr på rean. billigt och bra! hittade dock ingenting till imorgon kväll, får leta igenom sis garderob och se om jag hittar något. ;)

melissa horn.

jag har blivit kär på nytt och denna gången är det i Melissa Horn och Lars winnerbäck. Melissa Horn's röst är underbar och texterna är så fina, riktigt riktigt fina. Lagt in en del på mobilen så nu ska jag njuta hela dagen!

Vad händer idag då? Jo, jag ska först till skolan och sen ta tåget in till Helsingborg och träffa Johanna. Vi ska leta kläder i sista minuten till imorgon - paaartyyy! Det är roligt att träffa nytt folk, innan hatade jag det ( blyg och rädd att inte rädda till var jag, rädd för att bli lämnad och ensam ),  men det är riktigt roligt. Johanna är så otroligt söt och snäll också, detta kommer bli toppen.

Visst ja, solade igår - vaknade idag som en kräfta, tummen upp för det! Ont gör det när man rör huden. Glömde även att ta bort halsbandet så nu har jag ett fint vitt märkte från det, snyggt? Nje, jag är så klantig ibland.

Nu blir det frukost och packa gympa väskan.

den där blicken som får mig ur balans.

Lyckades klämma in en stunds solning när vi var ute och gick, blev en kortis runda, men det räckte gott och väl. Jag känner mig stolt över mig själv, gått varje dag nu i tre dagar. Det är bra, för jag är en av världens lataste människor. Att jag är så pass smal som jag är är ett mirakel, jag kränger godis stup i kvarten och äter inte jätte nyttigt och absolut ingen frukt eller grönsaker. Räknas gurkor? ;) Jo, börjat äta banan och nu kan jag äta den utan att skiva den först, haha. Tror minsann jag ska byta ut godiset i skolan mot frukt, det lilla jag äter. 


Jag känner mig nykär, trots att det snart gått tre månader. Det pirrar i magen när jag hör hans namn och blir alldeles glad inombords. Det bästa med han är att han lyssnar, försöker förstå, att han alltid finns där vid min sida och det allra bästa är att han är min bästa vän.  ♥


can't hold us down

Dagen har varit bra, fick sovmorgon imorse och det behövdes. Det finns inget skönare än att kunna sega på morgonen när man gör vid sig, hatar att stressa. Mina converse åkte fram idag också, mina bajsbruna. Köpta när jag gick i åttan, alltså för 3-4 årsen. De är som helt nya, förutom att Ronja märkt dom för livet. ( vi har gått i samma klass sen i sexan och går nu andra året på gymnasiet, lång tid! )

Ikväll ska jag förmodligen ut och gå, och sola. Ska försöka få med mamma på det sist nämda, tråkigt att sola själv, plus att jag orkar inte cykla ner dit efter rundan. Eller så tar jag det innan jag går hem, nå, det får tänkas på det saken.


I skolan lyssnade vi på Christina Aguilera-Can't hold us down feat Lil Kim och den låten tog mig genast tillbaka till den delen av mitt liv som var jobbigast, när jag mådde som dåligast. Den gick om och om igen på min cd-spelare i mitt rum och jag sjöng livligt med, så sitter och lyssnar på den nu och blev genast några år yngre.

tom

just nu står allting still, men endå inte. tankarna går i 190 och jag blir utmattad - av mina egna tankar. nu ska jag ägna mig åt historiehemprovet och sedan ut och gå med bästaste ronja.

fredag innebär mys

Jag gillar fredagar bäst, då har jag inte träffat Anton sen i tisdags i skolan och får äntligen ligga i hans famn. det finns inget bättre och jag får ett stort leende på läpparna när jag tänker på det, som jag tycker om den människan - ni skulle bara ha en aning. 

Jag har tryckt i mig mycket godis under hela veckan, skolan tar död på mig och min räddning blir då en massa socker, i stora lass. Känner mig inte allt för pigg på det ikväll, kanske blir något annat gott jag fixar? Tacochips med köttfärs och ost på? Mummma! Undrar vad det blir till middag föresten, mamma stänger ju idag = sen mat.

Tänkte fixa lite med bloggen medans jag väntar på anton, så ska bege mig in i kodvärlden och försvinna ett litet tag. :)

outfit's

Det här med dagens outfit, det är nog inte riktigt min grej men jag gör ett försök i vår. tänkte byta stil lite, eller byta och byta. ja, ni lär få se.

snart kommer ronjis till mig, så ska väl gå och ta bort dammsugare som har invaderat mitt rum.

vikariat

igår sökte jag jobb, vikariat på ett äldreboende där jag hade min praktik i ettan. Nyss slog det mig; tänk om jag glömt allt!? Tänk så kommer jag inte ihåg hur man gör osv, hur man lyfter rätt, räknar fel på medicinerna ( jag ska självklart göra en deligation ), åh. Hoppas jag får det, jag har ju räknat med att jag ska jobba i sommar. Vägrar sitta hemma en hel sommar medans alla kompisarna jobbar, precis som  förra året. Det låter så vuxet också, vikariat. Iiih. Håll tummarna!

Igår fick jag en ny kurs på schemat, då vår terminen började i måndags. Privatekeonomi och det var helt okej, det är bra att kunna sånt och jag som knappt har en aning om något sånt så är det ju en fördel senare. :) Idag är det torsdag och jag har sovmorgon, ska ta bussen nu fem i nio. Är nästan helt klar och det är bara lite som ska packas ner, kommer antagligen bli stressigt som vanligt.

helt off.

Datan är inte den största prioriteringen ( stavning? haha ?  just nu vilket känns helt ok. För några årsen var jag helt besatt och blev sur när jag inte fick sitta. Det känns skönt att man vuxit ifrån det och att man sitter en liten stund varje dag istället för flera timmar i sträck.

Imorgon har vi prov, eller något liknande, och jag har knappt pluggat. Tummen upp Emelie! Knner inte för någonting och jag har sovit ett antal timmar idag, somnade av ren utmattning och det behövdes, blev inte många timmars sömn natten till idag. Ikväll blir det dusch och sen telen med Anton - min tur att ha den ikväll har jag bestämt. Syster hade den igår så idag får det bli min tur, att ringa från mobilen är inte lockande direkt.

full rulle

hela veckan kommer jag ha fullt upp, en massa saker som ska göras, prov som ska pluggas på och en debatt i samhällen. mycket mer återstår men det får gå, jag kan inte ställa mig upp och protestera - även om jag inget hellre vill.

nu kalalr duschen. telefonsamtal med min baby och sen sängen!

drömmer mig bort en liten stund...

Hela helgen har spenderats med Anton, kom hit i fredags kväll. Hans mamma var jätte snäll och hämtade mig på stationen, fick även en pratstund med Denisé i min klass. Hon hade varit och tränat och genast kom en våg av ångest över mig: jag måste också träna. Jag är långt ifrån tjock men har lite på sidorna som jag vill bli av med, ja, få fastare kropp med andra ord. Men sen, jag trivs som jag är nu och vill egentligen inte ändra på något stort. Kanske öndra frisyr och hårfärg, men det är inget stort - även om det gör mycket.

Medans min man spelar tv spel sitter jag här och drömmer mig bort, jag vill ha sommar och vet redan vilket plagg som kommer användas flitigt av mig, nämligen shorts. När jag var mindre hatade jag det och fick mer eller mindre panik när mamma bad mig ta på ett par shorts. Nu är jag som förälskad, klänningar vill jag också ha.Söta, enkla klänningar som fungerar lika bra till vardag som till party. Kommer öven jobba röven av mig, det har jag bestämt. Mitt sista riktiga sommarlov, känns lite konstigt men samtidigt roligt. Tänk så mycket livet har att bjuda på efter gymnasiet. Det är skönt att min framtid ligger planerad, i alla fall några år framöver och jag är helsäker på att jag inte kommer ångra mig. Förmodligen ( jag vet att jag kommer göra det! ) kommer jag att börja plugga till sjuksköterska nästa höst. Det ska bli så spännande, äntligen får jag jobba i skolan på ett helt annat sätt och på en helt annan nivå. Lärarna på gymnasiet behandlar oss som om vi vore  5 år och inte visste någonting. Tråkigt, för gymnasiet ska inte vara lätt, tycker inte jag. Lite kanske, men inte såhär lätt. Det är därför vi får en chock i vissa ämnen, tempot är högre och lärarna har högre  förväntingar av oss - vilket vi inte är vana  vid.


Nu ska jag avslutade mina tankar, eller försöka och ta mig en dusch. Eller så fortsätter jag att fundera och ha mig, det som jag är bäst på. Ska även skicka ett sms till min vän Ronja, jag är glad att vi hittat tillbaka till varandra. Jag känner för att ut och gå en lång runda ikväll, det är så skönt när man känner att kroppen får jobba lite. :)


Äntligen fredag

Fredag idag, som jag längtat hela veckan, idag träffar jag min snygging. mmm, som jag saknat honom! kommer nog bli ett stort pusskalas, skulle jag kunna tänka mig ;) men helgen kommer bestå av plugg, då jag har två prov nästa vecka, en debatt, några arbeten som ska in och en redovisning. Har en redovisning idag också, inte gjort mig klar än och vet inte vad jag ska säga, detta måste jag fixa på bussen, då vi har engelska första lektionen.

Nu måste jag gå, annarsm missar jag bussen. Puss!

Torsdag

Jag är totalt död, hela kroppen värker och ja, jag har sprungit julrundan. ni som vet vad jag pratar om ni fattar. sjukt jobbigt. och senare ska jag ut med Ronja och gå en runda, jag hoppas inte på allt för stor, träningsvärk kommer jag redan ha mycket. Tänkte göra det varje dag och sen tänkte jag öka så jag springer några gånger i veckan, senare ska jag köpa mig ett gymkort. Jag vill ha min "perfekta" kropp till sommaren, perfekt är ju något som är individuellt, för mig är inte det att vara jätte smal utan vältränad och att jag ska må bra.

Annars har dagen varit bra, gick inom och köpte prova på kit, ansiktsrengöring och cremer, nu ska jag bli riktigt fin. :) Skriver en utvärdering om 3 veckor.


ständigt förkyld

Jag har kommit på att jag har mycket mer tid åt att fixa mig på morgonen om jag duschar precis innan jag går och lägger mig, tycker om att krypa ner under täcket nyduschad också, bäst är det om det är nybäddat. Tyvärr kan man inte bädda rent varje dag, även om jag skulle vilja. Min hy blir bättre att sminka på om jag inte duschat precis innan också, love love love. Den känns bättre sen ansiktsbehandlingen igår, len och fin på de ställena där mina finnar inte har slagit läger - och även där är det en stor förbättring! med lite skötsel så ska det bli bra. Ska in i salongen (?) imorgon och köpa prova på produkter, samma produkter som hon erbjöd och använde ( tror jag hon sa), ska bli spännande och kostar endast 170/180 kr för tre veckor. Därefter ska jag utvärdera och fundera på om det är värt att köpa stora flaskor. 

Nu skaj ag duscha, ringa Anton och sen försöka sova. Jag är helt utmattad och känner mig inte riktigt kry heller. Det var längesen jag mådde riktigt bra, jag är alltid förkyld. Och jag undrar ständigt varför.


Onsdag

Varit en konstig men rolig dag. Började med att jag vaknade upp ur en mardröm och har sen dess känt mig förföljd. Läskig... Skolan rullar på som vanligt och jag längtar redan till nästa lov, varje dag nu i några veckor framöver har vi något att göra och tempot är högt. I omvårdnad har vi en ny lärare, eller ja i tre veckor fram. Extremt dåligt av skolan/ kommunen att tillåta detta. Vi är trötta på att byta lärare och betygen blir inte rättvisa. Läraren är i alla fall inte bra och blir irriterad bara jag ser henne. De talar till oss som vi gick på högstadiet och aldrig hört talas om psykoser och liknande. Vilket vi har, då det enda vi gjort sen vi började i tvåan, är att prata om psykiatri. Börjar bli smått tråkigt och snart öppnar jag munnen och säger något. För en förändring måste det bli. Nog om detta...

Också varit extremt trött idag och har ont i mina körtlar i halsen. Sjukling är vad jag är och vi som har julrundan imorgon på idrotten. Den har tydligen funnits i 20 år!? Tur att man kan fuska, lite i alla fall. :)

Nu ska jag gå och starta en maskin tvätt och sen rymma upp här, ser ut som andra världskriget om inte värre. Puss!


Vilken dag är det?

Några hekitiska dagar har det varit den senaste tiden och innan idag undrade jag vilken dag det var. Det är sjukt hur mycket vi har att göra i skolan, låt oss andas tack! Historian är klar, lite halvt - bara oponeringen kvar. Men sen är det allt annat, wihoo!

Var på ansiktsbehandling idag, som jag fick av min fina pojkvän i juljklapp. Djuprengöring. Riktigt lyxigt men ack så ont det gjorde när hon klämde porerna. Som vi sa mellan skratten; ska man vara fin får man lida pin. " och det stämmer ju, helt klart värt pengarna. Detta gick på 490:- och en del saker ingick. Hinner inte skriva det nu och imorgon kommer även dagens outfit - hittar inte sladden till kameran, så får bli två imorgon. Hade nämligen tänkt börja med det, har ju sagt detta innan så får se vad det hela slutar. :)

Nu ska jag ta mig en dusch, så jag slipper stressa imorgon. Puss!


k.ä.r.l.e.k

Helgen har varit mysig, mer än det. ord kan inte förklara. tycker om att ligga nära, känna andetag och pilla i håret när man ser på tv. tycker om att bara vara och att få känna att man blir mer kär för varje dag som går. visst är kärlek härligt?

just nu bubblar känslorna inom mig. jag har alltid varit en sådan person, känslig och alltid haft oerhört många känslor, både bra och dåliga. att jag är som jag är idag, jag vet inte varför - om det är min 'härliga' lingonvecka som gör detta eller om det bara är jag. jag vet inte. ibland blir det så.

tänkte ta mig en lång, varm dusch för att sedan göra klart allt inför imorgon och sen gå och lägga mig, kan behövas. behöver sova ut. ny dag imorgon, skoldag. har oerhört mycket i huvudet nu, bara skolarbete och plugg. på något sätt lyckas jag trycka undan och det blir inte lika stressigt som förr. jag tar det som det kommer och jag kan faktiskt inte göra mer mitt bästa. man är ju trots allt mänsklig.

imorgon tänkte jag lyxa till det till frukosten, då jag är ensam hemma från halv åtta tiden, ( börjar själv inte förens vid halv 10 och tar bussen vid 9. ) det är inte ofta det händer, nå vi får ju se. :)

outfitstävling

Ellinorak har en outfitstävling och självklart är jag med och tävlar.



Tublinne - Gina
Tjocktröja - Bik bok
Jeans - Gina
Skärp - H&M
Skor - Din sko


städ-dag

idag är det en sådan dag då allt känns fel, håret är inte bra och jag är sjukligt trött. varför vet jag inte, jag sov gott intill antons sida inatt och vaknade av ett regn av pussar. perfekt! ska städa idag, det behövs. mamma är i gång nu, så får vänta till dammsugaren är ledig. tänk om man hade haft en städerska, nej, skulle faktiskt inte vilja ha det. vad lat jag hade blivit då. ;)

let's dance

Hela veckan har jag tjatat om att det är let's dance på tv, anton suckade såklart såfort jag öppnade munnen och nu lyssnar han nog inte ens. fast klistrad vid tv-spelet med min lillebror, nu slåss dom också. ack ack, dessa pojkar!? jag tänkte gå och bädda rent i sängen och slänga på mig en stor tjocktröja, som är antons , i och för sig har jag bott i den sen i början av jullovet. mysigt värre. finns det något skönare än att springa runder i ett par strumpbyxor och en stor tröja och raggisar? skulle inte tro det. ;)


skolan

just nu sitter jag i skolan och har engelska, är lite busig och går in här. slutar snart skulle jag tro, har ingen aning. efter detta har vi samhälle, sen lunch. makaroner och korv. inte gott, makaronerna är vattniga och korven torr... smaskens ;) föresten, tror ni jag hade privat ekeonomi imorse? hmrp, nej.... det är tydligen ht i två veckor till, sen vårtermin, så sovmorgon och slutar tidigt nästa vecka, lite gött. men

idag ska jag träffa antonpanton., mys mys. och se let's dance. vilka av er ska se det? :)

torsdag

Första skol dagen idag, helt okej. Satt kvar efter med Annie, gjorde vårt historiearbete, nästan klara, känns underbart. Kom hem alldeles försent, enligt mig. Mörk när man cyklade hemifrån ( nästan i alla fall ) och mörkt när man kom hem.  Det säger ju bara en sak; skolan tar på dok för mycket tid.

Har inte gjort något vettigt sedan jag kom hem, känns bra det med. Ibland behövs det också. Skrivit ut mitt nya schema, nu ska jag bara hitta till en ny sal,  b107?  hjälp!? det är väl precis att jag hittar dit vi har våra lektioner nu, haha! ibland är jag totalt hopplös.

Nu ska jag duscha, sen sängen. Den ropar på mig lite smått, ska faktiskt bli skönt att få sova... Älska.

drömma om min prins

Inatt kommer det bli första natten på en vecka som jag sover ensam, både skönt och tvärtom. Jag älskar att vakna upp brevid min lite smått snarkande pojkvän, som ligger lite halvt över mig, det har verkligen som charm. Men samtidigt är det skönt att sova ensa, menar vem tackar nej till att sova ensam i en stor 1.60 säng? Fast jag föredrar helst det förstnämda.

Sitter med en ansiktsmask i huvudet, kommer från alo vera ( stavning?), fick den av min underbara extra mamma. Använt den innan men glömde bort det och använde den inte som man ska, skärpning med detta nu och jag kommer utvärdera den sen.
 

Onsdag

Haft ett hel mysigt lov tillsammans med Anton och gjort lite saker tillsammans med Emma. Det har varit precis så som jag vill, riktiga slappe dagar och en massa mys.

Imorgon återgår allt till det normala igen, men jag älskar rutiner vilket man inte har på lov, det ska bli skönt. Stiga upp tidigt på morgonen och lägga sig i tid. Dock kan man slippa läxor och liknande saker, har en massa saker som ska vara klart nu i januari, bland annat avslutar vi en kurs, men fått reda på vilket betyg jag får där och det skulle varit konstigt om hon sänkte mig!? Måste lära mig att hantera stress, vilket jag inte gjorde i höstas. Jag la av, slutade känna och tycka. Visst tyckte jag till men inte alls på det sättet jag brukade göra, jag stängde av allt helt enkelt.

Nu ska jag ägna mig åt Katarina den stora i någon timme.

datanörd

Tänkte packa ihop lite saker sen bege mig hem till A. Tänkte sätta mig framför datan och lära mig lite om photoshop,
redan haft det på min data tidigare så lite kan jag, men ytterst lite. Vill göra något roligt med bloggen, vi får se vad det blir av med den tanken. ( om nu inte anton protesterar vilt och förbjuder mig att sitta, att jag suttit mer än halva dan här behöver ju inte han få reda på, eller hur ;), eller så tar jag det imorgon? Man har fått lära sig att kompromissa under sina år, en bra egenskap tycker jag.

Nej, nu  måste jag lyfta mig härifrån, annars missar jag tåget. Det är ju svin halt ute också!

kyla

Det enda jag har i huvudet just nu är 1700- talet och Katarina den II. Hur roligt låter det på en skala från ett till tio? Nå, kunde tro det också. ;) Även om jag älskar historia och allt som har med det gamla att göra så blir det för mycket, till och med min dataskärm är täckt av gula lappar med text på, som jag nämnde igår?! .. I alla fall är det skönt att denna pesten snart är över, dock kommer en ny annan sak ersätta det vi nyss avslutat. Så är det ju alltid, man hinner knappt avsluta något förens man står med en ny uppgift i händerna. Bara tacka och se glad ut. WIHIO!

Funderar på om jag skulle ta mina saker och åka till A lite senare, om en timme eller två. Dock måste jag ge mig ut i kylan, cykla närmare bestämt. Mamma kör ju inte mig längre, lika bra är väl det, så jag får röra på dököttet och få lite  frisk luft. Halt är det med ute, så får starta mycket tidigare än vad jag brukar, växlarna har frösit fast så man cyklar i ettan, trampa trampa - som en idiot. Annars gillar jag att cykla snabbt och i hög växel, trögt ska det vara. Det ska kännas i benen och helst ska jag bli anfådd. Me like.


gör mig frisk.

Varför är det så fruktansvärt tråkigt att sminka sig? Jag hatar det verkligen, så onödigt att smeta in sig i en massa goja, endå gör jag det. Dock använder jag ytterst lite, men jag trivs bäst när man är osminkad, det gör min hy med. Den skriker av glädje och mina finnar dansar runt i en ring. Nu gick jag lite överstyr men ni förstår nog vad jag menar.

Sitter och pratar med annie om hur vårt historia arbete ska se ut, skickade nyss min halvklara del till henne också. Nåja, detta kommer vi klara galant. Och för bövelen gör mig frisk!

vanlig slappe dag, fast med en massa plugg

jahapp. Kämpat med historian hur länge som helst nu och bara skrivit ett litet, litet stycke på datan, som för övrigt inte är klart ännu. Somnade brevid A i sängen innan, då han ser på KingKong eller som jag sa KongKong. Ska snart ätas korvgryta med pasta. Efter det kommer Stefans syster och hennes man.
 

Nu ska jag återgå till Katarina den II och snart är hela data skärmen fylld av gula post it lappar. Love!

Isprinsessa

Jag blir så irriterad på blogg.se ibland,för en dag sen skrev jag två inlägg som aldrig kommit upp i bloggen? Gah, blir så arg!

Igår åkte jag och Emma skridskor, super roligt! Trots att jag flaxade med armarna hela tiden och kunde inte åka lika snabbt som henne, hon hade nämligen kill-skridskor och jag mina tjej... När jag var mindre vägrade jag att ha killskridskor och led med tjejkompisarna som fick låna såna, vi alla tyckte det var hemskt. Eller var det mest jag som tyckte så? Vi drack varm oboy, precis som man gjorde när man var iväg och åkte med skolan. Mysigt!

Idag ska jag plugga, ska nämligen träffa Annie imorgon och skriva på vår historie uppsats. Det är jätte roligt med historia men när man får en sån här stor uppsats att skriva och när det ska skrivas på ett visst sätt, nej då blir det bara jobbigt. Just nu är allt runt omkring jobbigare än själva texten.

Låg och tittade på A innan , som fortfarande sover, han är så söt. Och det bästa är att han bara är min min min. Ska nog väcka honom nu, jag vill ut och gå i det fina vädret. Dock är det svin kallt men det är mysigt endå, Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.


valt rätt utbildning

 En bild jag tog innan idag


Nu i eftermiddags har jag kommit underfund med att jag valt rätt ubildning, att jobba med människor och att sen utbilda mig till sjuksköterska för att sedan jobba lite och sen bli det jag vill bli; barmorska, är det rätta. Att laga med, bli kock med andra ord, är verkligen inte min grej. Just nu har jag en kycklingfilé och en potatisgratäng i ugnen. Jag och min finaste Anton ska äta god mat och mysa. Idén om att jag skulle laga maten var min, då jag tycker det är fruktansvärt roligt och så känner man sig lite vuxnare. Vi får se hur detta slutar. Säger som Stefan sa precis:  ' man lär sig inte om man inte försker '  och han har faktiskt rätt!

Nu ska jag gå och tända lite ljus i huset, så jag kommer in i rätt stämning sen ska jag fortsätta med maten. Kanske ska göra någon sallad? Inte för att jag eller Anton är det, åh kräsna är vi allt! Nej, slöseri med maten. Men lite gurka kanske.... ?



 


jag ser det snöar, jag ser det snöar.

Yes! Det snöar för fulla muggar, i love it! Mys framför vår braskamin ikväll, äta god med ( med eller utan Anton, med hoppas vi förstås. ), lite godis och en massa varm oboy. Min kväll är räddad.

2009 har redan börjat och jag älskar det redan! Kommer hända en massa roliga saker och gud, vart ska jag börja?

♦ måste börja spara pengar, jag har redan börjat så det är ett stort plus i kanten.
♦ familjen åker till thailand och jag kommer vara ensam i två veckor i höst. längtar man?
♦ KÖRTKORT KÖRTKORT KÖRKORT KÖRKORT
♦ Jag fyller 18 ( 18 18 18 18 18 18 AAAH! ), den 25 juni.
♦ börja jobba i sommar, även leta helgjobb, sätta upp mig som timmis.
♦ går ut tvåan i juni och i augusti påbörjar jag mitt sista år på gymnasiet. det ska bli riktigt roligt!
♦ jag ska göra högskoleprovet, som ett test för mig själv.
♦ anton åker in i lumpen i augusti, både roligt och tråkigt. mest tråkigt.
♦ just nu kom jag på att alla mina pengar jag tjänar ihop själv kommer gå till körkortet.
♦ jag ska ta mig i kragen och åka upp till Stockholm. hur jag ska ha råd har jag inte löst än. jag har mina funderingar om detta...

självklart kommer listan  fyllas på efterhand. men jag ser framimot 2009 :)

Mys dagar

De senaste dagarna har varit mysigare än allt.

Nyår

Trevligt sällskap och god mat. Det gjorde ni bra grabbar! Spelade barn geniet och det blev lite för mycket dricka för mig. Så har tyvärr nästan inget minne kvar av vad som hände sen. Bara några luckor men inte mer.

Dagarna efter nyår har jag spenderat med Anton. Mys mys mys på hög nivå!

Nu ska jag ägna all min tid åt historia, har ett hemprov och en stor uppsats att skriva. Jisus! Jäkla tur att jag inte är ensam med att skriva uppsatsen. Puss!

RSS 2.0